Impressie expositie

We kunnen als fotogroep terugkijken op een geslaagde expositie en een heel gezellig weekend samen. Bedankt allemaal, voor jullie enthousiaste inzet! Zoals Marina bij de evaluatie terecht opmerkte: Fijn dat we met zijn allen de schouders eronder hebben gezet. Vele handen maken licht werk!

Martien en René bedankt voor het extra werk aan de AV-serie, het afhandelen van de afdrukken en het in passe partout zetten en Miriam voor het maken van een mooie impressie in foto's! 

Nogmaals een woord van dank aan de firma Hoezen voor het ook ditmaal weer aan ons ter beschikking stellen van hun prachtige locatie. Waarbij we mogen opmerken dat de vele bezoekers beslist niet alleen hebben genoten van onze foto's, maar zeker ook van de schitterende badkamers in hun showroom!!! 

Door op deze afbeelding te klikken word je doorgelinkt naar de foto impressie van de expositie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens